Monday, August 27, 2007

Grøndalskvarteret og videre

Vi mødes søndag den 9. September kl. 11 ved Fuglebakken station (ved Borups Allé), for at undersøke Grøndalskvarteret og deler af Vanløsekvarteret. Jeg har tenkt mig at vi starter med at gå rundt på den store grunnen som ligger på adr. Grøndalsvænget Allé 13 ved Fuglebakken og fortsette langs bane området forbi Skolehavene, Flintholmstation og så får vi se hvor vi ender. I efterårets ånd skal sanke og høste bær og frugt som vi finner på vår tur. Vedhefter linket til ungdomshusets hjemmeside der de beskriver aktionen som de planlegger for at okkupere huset på Grøndalsvænget Allé 13 i oktober http://www.aktiong13.dk.
Turen er planlagt af Annette Sletnes

Tuesday, August 07, 2007

Tømmergraven, skibbroen, sydhavnen


Det første der mødte os efter at vi gik rundt om hjørnet fra shoppingcentret, var en trailer park af autocampere. En god detalje var hvordan betonsvinene var domesticeret med imprægneret træstakit.


Vi mødte Hartmut, der har en husbåd liggende og hørte fra en af de andre beboere om hvordan grundpriserne var skudt i vejret i området, om hvordan Københavns Havn har solgt ud af de fleste grundarealer til vandet og gør meget lidt for at der kommer et levende havne miljø, og om hvordan ejendomsforholdene er temmeligt komplicerede ud til vandet.


Lidt længere ude så vi bl.a. denne veltrimmede græsplæne med et tårn af affald i baggrunden fra Uniscrap.


og en mere autentisk trailerpark atmosfære....


udsigten siger lidt om at det er her det sner hvis man kan lide at kigge kraner.


Allerede inden vi kom frem til graffitimuren kunne man dufte spraymalingen, der var heftig aktivitet.


Jorden er forurenet over det hele herude, men det her må være en af de flotteste blomsterenge midt i København.