Friday, September 14, 2007

Grøndalskvarteret og videre


Vi startede ved Fuglebakke station et ganske funky stykke DSB arkitektur og fortsatte langs med sporene ned mod Flintholm station der også er helt OK. Mellem de to stationer kan man forsvinde ind i et grønt univers.


Vi troede at vi havde fundet en cykeltrailer i en busk, men den viste sig at indeholde et mobilt hjem komplet med rullemadras og paraply så vi trillede den tilbage og gik videre. Der er vist en hjemløs der plejer at campere her.


Gennem huller i hegnet var der adgang til G13 som vist tidligere tilhørte Københavns energi og var vandværk og materialeplads. Stedet har ikke stået tomt længe og bygningerne er i fin stand.


Fra toppen af en bygning der fint kunne blive til en koncertsal er der god udsigt over bydelen.


Det er et frodigt område -et figentræ groede på pladsen, vi spekulerede om man kunne bygge et drivhus op omkring det for at frugterne kunne nå at blive modne. Lige bagved ligger skolehaverne og bag de høje hegn kunne man skimte bugnende æbletræer.


Videre langs med banen fandt vi et helt særligt kolonihave kvarter godt gemt væk.


vi blev inviteret indenfor, træet bugnede af de saftigste blommer, vi fik lov til at plukke og spise alle dem vi ville men man kunne knapt se at vi havde være der da vi var færdige.